1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

1. oktober markerer vi FNs internasjonale eldredag

plakat den internasjonale eldredagen - Klikk for stort bildeBli med å markere den internasjonale eldredagen. Kulturkontoret FNs internasjonale eldredag markeres 1. oktober hvert år siden 1990. Bli med på årets markeringer i Sande, Hof og Holmestrand.

Program for lørdag 1. oktober

På FNs internasjonale eldredag legger arrangørene i Holmestrand kommune til rette for en markering med taler ved ordfører og representanter fra eldrerådet. Det blir videre hyggelig samvær med servering av middag, drikke, kaffe, kake og utlodning.

• Yngve Kristiansen står for den musikalske underholdningen.
  • Arrangementene er gratis.

Markeringer i Holmestrand, Hof og Sande

Botne aktivitetssenter kl. 11

Ingen påmelding.

Kjærsenteret aktivitetssenter kl. 12

Påmelding innen 26. september til resepsjonen (mob 995 72 142).

Hof menighetshus kl. 13.30

Påmelding innen 23. september til Hof og Eidsfoss pensjonistforening (mob 997 05 071).

Sandetun aktivitetssenter kl. 17

Påmelding innen 26. september til Sande pensjonistforening (mob 916 29 588).

Markeringer på omsorgsboliger og bo- og behandlingssentrene

Sandetun bo- og behandlingssenter kl. 11.30

Holmestrand bo- og behandlingssenter, Rovebakken og 3-tallet omsorgsboliger kl. 13.30

Hof bo- og behandlingssenter kl. 15.15

Disse arrangerer den internasjonale eldredagen i Holmestrand kommune

Personer som arrangerer eldredagen - Klikk for stort bildeMange foreninger jobber sammen for å arrangere eldredagen. Holmestrand kommune Eldrerådet i Holmestrand kommune, Sande pensjonistforening, Botne og Hillestad pensjonistforening, Holmestrand pensjonistforbund, Hof og Eidsfoss pensjonistforening, Botne aktivitetssenter, Sande Røde Kors, Sande sanitetsforening, Holmestrand sanitetsforening, Kaarby og Hof sanitetsforening, Hof bygdekvinnelag, Vassås bygdekvinnelag, Civitan-klubbene Holmestrand, Gledespreder`n, Holmestrand kommunes aktivitetssentre og Kulturkontoret.

Ønsker du å lære mer om FN`s internasjonale eldredag?

Les om den internasjonale eldredagen på FNs nettside