17. mai i Holmestrand kommune

Sande juniorkorps - Klikk for stort bildeBarnetog med Sande juniorkorps. Sande juniorkorps Nasjonaldagen feires med tradisjonsrike tog, kransenedleggelser og flaggheisinger over hele kommunen. Her finner du hele det offisielle programmet for Hof, Sande og Holmestrand.

bilde av Anne Helle Skog, leder 17. mai-komité - Klikk for stort bildeAnne Helle Skog, leder av 17. mai-komiteen privat - Nå gleder vi oss til å endelig kunne feire Norges nasjonaldag igjen, denne vakre dagen som betyr så mye for oss alle, sier den nye lederen for 17. mai-komiteen, Anne Helle Skog.

En ekte kjærlighetserklæring til fred, frihet og likeverd

- Dagen er en ekte kjærlighetserklæring til våre fremste idealer; fred, frihet og likeverd. Vi skal feire nasjonaldagen i ærbødighet og takknemlighet til de som kjempet for Norges frihet. Både store og små gleder seg til denne dagen som ikke har fått sin vanlig markering på 2 år. Endelig får vi denne muligheten tilbake.

Program for 17. mai i Sande, Hof og Holmestrand

bilde av program for 17. mai 2022 - Klikk for stort bildeProgram for 17. mai i Holmestrand kommune 17. mai-komité i Holmestrand kommune  Her kan du laste ned programmet: Program 17. mai 2022 (PDF, 148 kB)

17. mai-komiteen i 2022

17. mai-komiteen i 2022 består av Anne Helle Skog (leder), Christina Berg, Kjell Olav Baastad, Svein Erik Schulze, Per Arne Sæther, Lene Beate Bjørge, Gro Skuland og Andreas Schøne.