Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Test deg  Vaksine  Nowy koronawirus

23.01.2021 16.46

Aktuelt

17. mai i Holmestrand kommune

Ordfører Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeOrdfører Elin Gran Weggesrud Holmestrand kommune Nå er det ikke lenge til 17. mai. I år blir det ikke noe barnetog eller fysisk fellesarrangement i Holmestrand, Hof eller Sande, men 17. mai skal fortsatt feires! Det blir satt opp et felles digitalt festprogram som streames direkte via Holmestrand kommunes nettsider, og vi oppfordrer alle til å dele sine festbilder med #17maiHolmestrand.

Se Opptak av festforestilling her!

Vi har dessverre et problem med streamen så enkelte vil oppleve hakking. Vi tar opptak av hele sendingen, og legge den ut senere i dag så går alle mulighet til å se den i fred og ro. 🇳🇴

Klikk for stort bildeAnya AlmeDet er første gang 17.mai komiteen representerer hele den nye kommunen, både Hof, Sande og Holmestrand. Selv om alle møter har foregått digitalt, håper og tror vi at det blir en fin 17.mai. Det blir flaggheising og bekransning både i Hof, Holmestrand og Sande. Det blir og et felles festprogram som vi håper vil favne hele kommunen. Her skal både ordfører, leder av ungdomsrådet og elever fra 7.klasse ved Kleiverud skole holde taler, og elever fra kulturskolen stå for underholdningen. Vi håper dette vil bli tatt godt imot.

Det er imponerende å se hvordan folk i kommunen ønsker å bidra for å få en fin 17.mai og i privat regi er det planlagt både veteranbil-og båtkortesje. Samt en gjeng fra Sande skal kjøre traktorkortesje. Utrolig gøy å se hvor kreative og engasjerte innbyggere vi har. 

Anya Alme (leder av 17. mai komiteen)

Digital festforestilling for alle

Klokken 10.00 streames festforestillingen fra kommuneTV:

 • Tale ved ordfører Elin Weggesrud
 • Tale ved eder av ungdomsrådet Alexander Johnsen
 • Tale ved elever fra 7. klasse ved Kleiverud skole
 • Sang ved Christine Ulstein og Kasper Svendsen akkompagnert av Bjørn Luksengård
 • Kvintett fra Holmestrand brass spiller

Og sendingen avsluttes med Ja, vi elsker, som viser en digital fellesversjon av nasjonalsangen med innbyggere fra hele kommunen! Les mer om dette prosjektet

Festforestilling på facebook

Programmet for 17. mai ser du her

Hele Holmestrand kommune synger nasjonalsangen klokken 13.00

- 17. mai i år blir annerledes enn alle andre 17 mai´er vi har feiret

Del dine bilder fra 17. mai

Ikke glem å ta bilder fra din 17. mai feiring. Om det er i sofaen foran tven, grilling med venner og familie, sekkeløp med barna dine eller fra skogsturen alene. Når du legger ut bilder på sosiale medier fra din 17. mai feiring så husk å tagg dine bilder med #17maiHolmestrand. Så lager vi en felles minnebok fra dagen.

Les mer her

17. mai 2020 i Holmestrand på facebook

Kommunesangen Lenge leve Holmestrand

Her er koronareglene på nasjonaldagen

 • Barnetog slik vi kjenner dem, kan ikke gjennomføres.
 • Korps og kor tillates. Musikantene må marsjere med 2:1
 • Flaggheising og kransenedleggelse inntil 50 personer med minst en meters avstand.
 • Offentlige fellesarrangementer: Skoler, idrettsanlegg og andre fellesarealer kan benyttes til arrangementer med maksimalt 50 deltakere og innenfor avstandskravet på minimum 1 meter, (50+1-anbefaling).
 • Private samlinger: For private arrangementer (20+1-anbefaling)
 • Utendørs: Det anbefales primært utendørs arrangementer, både i privat og offentlig regi.
 • Matservering/salg av mat kan foregå under forutsetning av tilgang på god og nødvendig håndvask eller hånddesinfeksjon. For øvrig må de generelle reglene for matservering som fremgår av Covid-19 forskriften overholdes.
Til toppen