Anbefalinger for dempet smittepress i Holmestrand kommune

Klikk for stort bildeKommuneoverlege Ole Johan Bakke Holmestrand kommune Kommuneoverlege Ole Johan Bakke har følgende anbefaling til deg som innbygger.

Regjeringen vedtok den 25.03 å videreføre alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april.

Hver enkelt av oss kan bidra

Vi kan alle bidra for å redusere smittespredningen i samfunnet. Dette gjør vi ved å holde fysisk avstand til hverandre og ha fokus på god håndhygiene og hoste i papir eller albuekroken. Ute i det offentlige rom råder helsemyndighetene oss til å ha minst en mester avstand til andre mennesker. Når man er ute bør man ikke være mer enn fem personer i samme gruppe, med unntak av de som er i samme familie eller i samme husstand. Innendørs bør vi ha minst 2 meters avstand til hverandre, såfremt man ikke er i familie eller samme husstand.

Aktiviteter utendørs må gjøres individuelt og i svært små grupper. Vi ber om at alle offentlige og private arenaer for organisert idrett og lek (lekeplasser, golfbaner, fotballbaner, haller osv) ikke benyttes.

Se kommunens temaside for Koronaviruset her

Klikk for stort bildeLitt, mye eller helt avstand Folkehelseinstituttet