Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

30.11.2020 14.07

Ansatt knyttet til Hof skole og Barne- og familiesenteret smittet med covid-19

Koronavirus - Klikk for stort bildeKoronavirus FHI En som er bosatt utenfor kommunen, men ansatt i Holmestrand kommune, og knyttet til flere virksomheter, har fått påvist covid-19 smitte siste døgn. Alle nærkontakter er sporet opp, satt i karantene, og skal testes i dag onsdag.

Et klassetrinn ved Hof skole og enkelte ansatte ved Hof skole og Barne- og familiesenteret som er nærkontakter, er satt i karantene. Som en konsekvens vil det være midlertidige endringer i tjenestene til Barne- og familiesenteret.

Konstituert kommunalsjef for oppvekst Pål Eggen - Klikk for stort bildeKonstituert kommunalsjef for oppvekst Pål Eggen Privat Tidlig varslet

- Både virksomhetsledere og kommuneoverlegen ble tidlig varslet. De videreformidlet raskt informasjon til nærkontaktene slik at ingen av dem møtte på jobb/i skolen i dag, sier konstituert kommunalsjef for oppvekst, Pål Eggen.

- Øvrige klassetrinn ved Hof skole møter og gjennomfører skoledagene som vanlig. Det gjelder også søsken til elever i karantene så lenge de er friske og det ikke er endelig påvist smitte i familien.

Midlertidige endringer for å ivareta drift av helsestasjon for spe- og småbarn

Barne- og familiesenteret må gjøre noen midlertidige endringer for å ivareta drift av helsestasjon for spe- og småbarn. Hof helsestasjon er stengt ut uka, og avtalene vil flyttes til Sande og Holmestrand. Et par skoler kommer ikke til å ha helsesykepleier i en kort periode, grunnet interne omrokkeringer.

Les mer om Barne- og familiesenteret