Barnas jul - du kan bidra til at flere barn får en julepresang i år

Barnas jul - du kan bidra til at flere barn får en julepresang i år

Det blir en innsamling til innkjøp av julegaver til barn i vår kommune som trenger det! Innsamlingen heter "Barnas jul", og alle som ønsker å bidra kan vippse til #639832. 

Camilla blir ny leder i Sande Frivilligsentra - Klikk for stort bildeCamilla i Sande frivilligsentral privat

Tidligere i år kunne vi lese at det ikke ble noe av tradisjonsrike "God jul, lille venn" i Holmestrand kommune. Dette skapte stort engasjement blant de frivillige ved Sande frivilligsentral som gjerne ønsket å få til noe for barn og unge i Holmestrand kommune som ikke har det så bra.

Barnas jul

Etter å ha snakket med tidligere initiativtagere og barnevernet om behovene i år, kom frivilligsentralene i Sande, Hof og Holmestrand frem til at de sammen kan stå for en innsamling i år.

- Innsamlingen vil hete “Barnas jul” og midlene vil gå til barnevernet, slik at de får muligheten til å kjøpe gaver til barna som trenger det. Sammen med midlene de har igjen fra i fjor kan de da kjøpe julegaver, som tidligere, forklarer Camilla Castellan, leder i Sande frivilligsentral.

Ved nok midler vil det også deles ut gavekort til lekebutikk eller kino til familiene med barn som mottar “matkurven”, i samarbeid med Kirkens Bymisjon. 

Frivilligsentralene håper de er ute i god nok tid til å kunne glede mange barn til jul i år også.  

Barneverntjenesten med julegaver - Klikk for stort bildeBarneverntjenesten kjøper inn og deler ut gavene for pengene som samles inn. Holmestrand kommune

Vil du gi litt til "Barnas jul"?

VIPPS #639832
(Barnas jul - Holmestrand kommune)
Både innbyggere, lag og organisasjoner og næringslivet kan bidra til årets innsamlingsaksjon “Barnas jul”.  

Aksjonen stenger 11. desember.

Ved spørsmål, kontakt:

Sande frivilligsentral v/ Camilla Castellan
E-post: camilla.castellan@holmestrand.kommune.no, telefon 915 25 284

Til toppen