Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Aktuelt

Bidra til å motvirke ensomhet for eldre

Eldre mann ute i skogen - Klikk for stort bildeVi møtes ute! Pexels Frisklivssentralen etablerer i samarbeid med Frivillighetssentralene og turistforeningen «Vi møtes ute» - et aktivitetstiltak for å motvirke ensomhet hos eldre. Nå trenger vi frivillige til prosjektet.

Har du litt tid å avse for å gjøre hverdagen lysere for andre? Frivillighet er vinn vinn! Gir du litt av din tid til andre vil dette også gi deg mer glede i hverdagen.

Mange eldre har blitt hardt rammet under koronapandemien, med sosial isolasjon og stengte møteplasser. Følelsen av å ikke få tilstrekkelig kontakt med andre kan ha negative konsekvenser for helsetilstanden. Vi vil gjennom dette prosjektet legge til rette for sosiale møter og aktivitet, innenfor til enhver tid gjeldene smittevernregler. Perioden for aktivitetene er 15. april–10. juni 2021

Oppstartsmøte for frivillige 15. april

Frivillige inviteres til et felles oppstartsmøte ute torsdag 15. april kl. 18–20, på Reidvintunet i Hvittingfossveien 299, 3089 Holmestrand

Du får en liten tursekk med sitteunderlag, termos, desinfeksjonsmiddel og engangskopper og enkelt førstehjelpsutstyr. Det utbetales kjøregodtgjørelse.

Alle som deltar inviteres til en felles avslutning i juni.

Vil du være med?

Kontakt din lokale Frivillighetssentral :

Hof:
Telefon: 951 16 445 / 904 78 031
E-post: sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no

Holmestrand:
Telefon: 476 56 901
E-post: bjarne.mathisen@holmestrand.kommune.no

Sande:
Telefon: 941 60 750
E-post: toril.agedal@holmestrand.kommune.no

Les mer om frisklivssentralen

Les «Vi møtes ute» - for å motvirke ensomhet for eldre

Til toppen