Koronasituasjonen

18.10.2021 15.01

Aktuelt

Bli bøssebærer i årets TV-aksjon

Elin Gran Weggesrud - Klikk for stort bildeOrdfører Elin Gran Weggesrud ønsker innbyggere velkommen til årets viktigste søndagstur Holmestrand kommune Hjertet i TV-aksjonen er dere bøssebærere og det unike møte i døra når dere banker på i nabolaget. Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap.

- Ta med deg barn, barnebarn, besteforeldre og alle som har lyst, og meld deg som bøssebærer for dette viktige temaet, oppfordrer ordfører Elin Gran Weggesrud her:

Noe av essensen i TV-aksjonen ligger i det fysiske møtet mellom mennesker. Når vi går fra dør til dør hos hele Norges befolkning og banker på 2,4 millioner dører, legger vi til rette for at alle skal få muligheten til å delta på TV-aksjonen. Det er viktig for å spre kunnskap og for å engasjere bredt.

Gå med tradisjonell bøsse

Et besøk fra bøssebæreren kan være det eneste besøket noen får i løpet av et år. Derfor er vi ekstra glade for at vi igjen kan møtes ansikt til ansikt og endelig gå som bøssebærer igjen. 

Du kan registrere deg som bøssebærer på blimed.no

Opprett en digital bøsse

Det vil også i år være mulig å opprette en digital bøsse. Vi satser på full bøssebærerdekning, og at de digitale bøssene vil fungere som en ekstra mulighet der bøssebærerne ikke når frem. 

Sonja Sötje-Andresen - Klikk for stort bildeSonja Sötje-Andresen er prosjektleder for TV-aksjonen i Holmestrand kommune Holmestrand kommune Har du spørsmål?

Har du spørsmål om det å gå med bøsse, så kontakt Vibeke Ravndal, Fylkesaksjonsleder Vestfold og Telemark på vestfoldogtelemark@tvaksjonen.no eller 483 00 398.

Vil du bidra med noe til årets TV-aksjon? Kontakt prosjektleder Sonja Sötje-Andresen på sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no eller 951 16 445

Les mer om det å være bøssebærer

Les mer om årets TV-aksjon

Til toppen