Bli med i det digitale borgerpanelet!

Kart over Holmestrand kommune og teksten "Bli med" - Klikk for stort bildeBli med i borgerpanelet Holmestrand kommune Holmestrand kommune skal lage en helt ny kommuneplan, og vi inviterer innbyggerne med i arbeidet. Vanligvis ville vi arrangert mange og store møter, men slik koronasituasjonen er nå, må vi gjøre dette på en annen måte. Kommunestyret har sagt ja til en digital kommuneplanprosess, og den inviterer vi alle med på nå.

Kommuneplanen er ikke bare en plan for kommuneorganisasjonen, det er også en plan for hele lokalsamfunnet.

Meld deg på vårt nye digitale borgerpanel

Borgerpanelet vil fungere som et «folkemøte på nettet» - og derfor er det viktig at folk i alle aldre, og alle deler av kommunen deltar. Som deltaker vil du bli bedt om å delta i tre spørreundersøkelser i løpet av høsten. Der vil vi be om din mening om kommunens utfordringer og muligheter på mange samfunnsområder. Du vil både bli bedt om å krysse av på påstander du enten er enig eller uenig i, men også få muligheter til å skrive fritt, og komme med konkrete forslag.

Hva er Holmestrand kommunes borgerpanel?

• Medvirkning til arbeidet med Holmestrands nye kommuneplan
  • Består av innbyggere som har meldt seg inn
  • Er digitalt
  • Som medlem i borgerpanelet svarer du på tre spørreundersøkelser høsten 2020
  • Påmeldingsfrist er 1. oktober

Resultatene fra undersøkelsene vil bli gjennomgått av forskjellige temagrupper, og bli presentert på kommunens hjemmesider og i sosiale medier.

Bakgrunnsinformasjon og dokumenter som utarbeides underveis i kommuneplanarbeidet vil bli lagt på kommunens hjemmeside. Her kan du lese mer om kommuneplanarbeidet.

Meld deg på før 1. oktober

Velkommen til borgerpanelet – du melder deg på her:

Ja, jeg vil være med i borgerpanelet