Bli med på den nye kultur- og fritidsplanen!

Tre barn kledd ut, og teksten "sammen" og "venner" - Klikk for stort bildeBilde fra filmen om ny kultur- og fritidsplan i Holmestrand kommune Holmestrand kommune  Hva trenger du i fritiden din?

Fritid har vi alle, omtrent en tredje del av livet har vi fri og vi bestemmer selv hva vi bruker fritiden til. Mange deltar i organiserte eller egenorganiserte aktiviteter og grunnene til å delta er like mange. Hvordan kan kommune legge til rette for gode fritidsaktiviteter for alle?

I denne filmsnutten kan du se noen av de mange ulike aktivitetene som finnes i Holmestrand og motivasjonene til å være aktiv

Har du noen gode ideer om kultur og fritid? Alle innbyggere (over 13 år) og kultur-, idretts- og andre  frivillige organisasjoner inviteres til å komme med innspill til kultur- og fritidsplanen ved å fylle ut dette skjemaet.

Gi innspill til ny kultur- og fritidsplan

Frist: 30. september

Holmestrand kommune skal utarbeide en kultur- og fritidsplan for 2021 - 2028. Planen skal beskrive hvordan kommunen skal legge til rette for at flest mulig innbyggere kan delta i frivilligheten og i meningsfulle og tilfredsstillende kultur- og fritidsaktiviteter, som fører til økt livskvalitet og tilhørighet for alle.

Foreløpig planlagt politisk behandling er desember 2020.

Ønsker du å gi dine innspill per e-post? Da kan du sende den til postmottak@holmestrand.kommune.no

Tusen takk for ditt bidrag!