Bli med på digitale «Ja vi elsker»!

Ja vi elsker - Klikk for stort bildeJa vi elsker Pixabay/Holmestrand kommune Mange har blitt erfarne med online møter og digital undervisning. Nå tar vi det til nye høyder ved å spille inn en fellesversjon av nasjonalsangen vår. Tiden er inne for hele Holmestrands versjon av «Ja vi elsker». Og alle innbyggere er invitert.

Tenk å høre nasjonalsangen utført av innbyggerne i hele kommunen på selveste 17. mai?

Kan du spille et instrument eller er du med i et korps, synger du i et kor eller er du glad i sangen? Da ønsker du å være med på den første fellesfilmen av «Ja vi elsker» i Holmestrand!

Vil du være med!?

Da melder du deg på innen 7. mai klokken 19.00. (ny frist)

Slik gjør du det:

• Du melder deg på ved å sende en e-post til kultur@holmestrand.kommune.no. I e-posten skriver du navn, alder, instrument/sang. Fristen for påmelding er 7. mai, kl. 19.00.
  • Kulturskolen lager en grunnlåt, som sørger for at alle kan spille i samme takt og samme tonart. Alle som har meldt seg på, får en link til denne grunnlåten, med tips om hvordan du skal lage din video.
  • Du spiller eller synger sangen, alene, sammen med andre i husstanden din eller med en venn. For opptaket kan du bruke mobiltelefon eller bærbar PC. Velg det som er lettest for deg/dere.
  • Videoopptaket sendes til kulturkontoret, som setter alle innsendte videoene sammen til en collage av alle filmsnuttene.

På 17. mai blir filmen en del av den offisielle 17. mai-feiringen i Holmestrand.