Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

02.12.2020 14.13

Bli med på verdens største dugnad

NRK TV-aksjon 2020 - Klikk for stort bildeEt hav av muligheter - NRK TV-aksjon 2020 NRK TV-aksjon 18. oktober er dagen for årets NRK TV-aksjon, som i år går til WWF, Verdens Naturfond, for å bekjempe plastforsøplingen i havet. På grunn av smittevern blir alle bøsser i år erstattet med digitale bøsser.

Et hav av muligheter

Havet er fantastisk. Det har gitt liv til alt levende på planeten vår. Men nå er havet truet. Hvert år havner over åtte millioner tonn plast i havet. Heldigvis finnes det løsninger. Pengene som kommer inn via TV-aksjonen i år er øremerket til jobben med å bekjempe plast i havet ved å skape gode avfallsløsninger i Sørøst-Asia, der problemet med plastforsøpling er størst. Den globale miljøorganisasjonen WWF er mottaker av årets TV-aksjon. Les mer om hvorfor årets TV-aksjon er viktig.

Sonja Søtje-Andresen i TV-aksjonen-tskjorte - Klikk for stort bildeProsjektleder Sonja Søtje-Andresen Holmestrand kommune - Bli digital bøssebærer!

Sonja Søtje-Andresen, prosjektleder for TV-aksjonen i Holmestrand kommune - oppfordrer innbyggere å bli digitale bøssebærer. Slik kan man være med i kampen mot plast i havet.

For å opprettholde smittevernet har NRK besluttet at TV-aksjonen i år skal samle inn penger via digitale løsninger. Dette betyr at TV-aksjonen 2020 arrangeres uten at bøssebærere går fra dør til dør, slik Norges befolkning er vant til. I år kan alle som vil støtte aksjonen «gå» med en digital "bøsse".

- På TV-aksjonens nettside blimed.no kan alle registrere seg som digital bøssebærer.
Sonja Søtje-Andresen

Fra 15. september er det mulig å få din digitale bøsse, men innsamlingen begynner først 5. oktober. I mellomtiden kan du redigere din digitale bøsse ved å legge inn personlig bilde og tekst etter eget ønske.

Den personlige Spleisen erstatter i år den fysiske bøssen.

Spørsmål og svar om hva en digital bøssebærer er

Bli digital bøssebærer

Her kan du registrere deg som digital bøssebærer og få vite mer om årets TV-aksjon "Et hav av muligheter".

Jeg vil bli bøssebærer!

Trenger du hjelp med å registrere deg?

Ta gjerne kontakt med Kulturkontoret, Sonja Søtje-Andresen, sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no eller telefon 951 16 445