Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

30.11.2020 14.07

Bli støttekontakt for mennesker som trenger hjelp

Bli støttekontakt og gjør en forskjell - Klikk for stort bildeBli støttekontakt og gjør en forskjell Shutterstock Kommunen har nå behov for flere støttekontakter innenfor området "Voksenhabilitering".

Å være støttekontakt/fritidskontakt er en betalt jobb der du bistår mennesker som har behov for hjelp - til et sosialt liv og en meningsfull fritid. Kanskje du ønsker å gjøre en forskjell ved å hjelpe noen som trenger litt ekstra støtte i hverdagen?

Hva kan en støttekontakt bidra til - og hva er vanlige oppgaver?

Ved samvær og aktivitet kan en støttekontakt bidra til at noen kan få økt evne til å utfolde seg, bedre mestring, økt tro på seg selv og bli kjent med nye mennesker.

Vanlige oppgaver som støttekontakt:

• Besøke brukeren hjemme.
  • Følge brukeren på aktiviteter som kino, kafé, idrettsarrangement, turer eller andre aktiviteter.

Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut

Ønsker du å vite mer om det å være støttekontakt/fritidskontakt, så kan du ta kontakt med vår tiltakskoordinator.

Karin Hansen
Tiltakskoordinator