Vi har egne lokale regler. Utover de følges nasjonale regler og anbefalinger.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

12.05.2021 14.13

Bli støttekontakt for mennesker som trenger hjelp

Bli støttekontakt og gjør en forskjell - Klikk for stort bildeBli støttekontakt og gjør en forskjell Shutterstock Kommunen har nå behov for flere støttekontakter innenfor området "Voksenhabilitering".

Å være støttekontakt/fritidskontakt er en betalt jobb der du bistår mennesker som har behov for hjelp - til et sosialt liv og en meningsfull fritid. Kanskje du ønsker å gjøre en forskjell ved å hjelpe noen som trenger litt ekstra støtte i hverdagen?

Hva kan en støttekontakt bidra til - og hva er vanlige oppgaver?

Ved samvær og aktivitet kan en støttekontakt bidra til at noen kan få økt evne til å utfolde seg, bedre mestring, økt tro på seg selv og bli kjent med nye mennesker.

Vanlige oppgaver som støttekontakt:

• Besøke brukeren hjemme.
  • Følge brukeren på aktiviteter som kino, kafé, idrettsarrangement, turer eller andre aktiviteter.

Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut

Ønsker du å vite mer om det å være støttekontakt/fritidskontakt, så kan du ta kontakt med vår tiltakskoordinator.

Karin Hansen
Tiltakskoordinator