1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Bookingsystem for leie av kommunale lokaler

Digital booking av utleielokaler - Klikk for stort bildeDigital booking av utleielokaler Shutterstock Et skybasert utleie- og bookingsystem skal gjøre det enklere for innbyggerne å leie kommunale lokaler. Nå kan alle idrettshaller, gymsaler, Biorama, Sande Prestegård og Sande kommunelokale bookes via vår digitale løsning Bookup.

Slik gjør man det

Leietakere kan registrere seg og logge seg inn i systemet, rette opp opplysninger om seg selv eller sin organisasjon, gjøre endringer, avbestillinger eller gjøre nye bookinger selv. Løsningen er selvbetjent, men Kulturkontoret, Hof og Sande innbyggerservice bistår leietakerne. Det vil også være mulig å se når lokalene er opptatt eller ledig og hvem som har booket lokaler til hvilket formål.

Enklere dialog

En av fordelene er at det er mulig å sende og motta meldinger i systemet og ha en direkte dialog med servicesentrene fremfor å ta opp dialogen per e-post.

Disse kan du leie

Alle Idrettshaller, gymsaler, Biorama, Sande Prestegård og Sande kommunelokale er allerede tilgjengelige på BookUp.no.

Her kan du leie Holmestrand kommunes lokaler på BookUp.no

Bestilling av lokaler som er tilgjengelige på BookUp.no kan bookes direkte på nettsiden. Ved leie av lokaler som ennå ikke er tilgjengeligegjirt, kontaktes Hof innbyggerservice for lokaler i Hof, Sande innbyggerservice for lokaler i Sande og kulturkontoret for lokaler i Holmestrand.

Kontakt:

Kulturkontoret v/ Jonas Brekke Krossli svarer gjerne på spørsmål rundt det nye bookingsystemet.
E-post: jonas.krossli@holmestrand.kommune.no