Koronasituasjonen

Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. 

Kronologisk oversikt Temaside: korona Test deg  Vaksine  Nowy koronawirus

23.01.2021 16.46

Aktuelt

Del dine bilder med #17maiHolmestrand

#17maiHolmestrand - Klikk for stort bilde#17maiHolmestrand Pixabay/Holmestrand kommune  Det blir en annerledes 17. mai-feiring i år for oss alle, men det betyr ikke at man ikke kan ha det hyggelig - i mindre grupper med en meters avstand seg imellom - for det. Del feiringen din og bildene dine digitalt!

(Den digitale) 17. mai er vi så gla’ i!

Holmestrand kommune skal live-streame sin festforestilling, slik at vi kan samles digitalt når det dessverre ikke er mulig fysisk. Og på snakk om det digitale… Vi i Holmestrand kommune vil gjerne se hvordan dere feirer dagen og roper hurra!

Del på Instagram

Er du en flittig bruker av Instagram, og uansett skal poste noen bilder fra denne herlige dagen vi alle elsker, hvorfor ikke bruke hashtaggen #17maiHolmestrand? Vi reposter enkelte bilder i løpet av dagen på vår konto og de kan du se nederst her i artikkelen, om du ikke har appen selv. For deg som har den, oppfordrer vi deg til å gjerne gå inn og følg hashtaggen denne dagen, så får du med deg alle de hyggelige bildene som deles! Vi håper å se mange festkledde, glade og isspisende mennesker på Instagram og ønsker dere alle en nydelig feiring!   

#17maiHolmestrand

 

 
Til toppen