Kriseledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandager, onsdager og fredager hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona Nowy koronawirus

02.12.2020 14.13

Digital undervisning i kulturskolen

Klikk for stort bildeKulturskole Shutterstock Kulturskolen i Holmestrand drives i disse dager med digitale løsninger. Lærerne har kontakt med elevene via nett, og gir undervisning digitalt. Alle kulturskoleelever skal ha et tilbud om aktiviteter og øvingsoppgaver å jobbe med.

- Nå som skolene og kulturskolen er stengt, har kulturskolen laget en kanal på YouTube, der vi legger ut filmer med ting dere kan øve på til vi møtes igjen på kulturskolen, sier kulturskolerektor Marianne Bjørnsdatter Gärtner Ous i den første filmen publisert på kulturskolens YouTubekanal.

Kulturskoleelevene har blitt kontaktet av sin lærer og blitt enige om hvordan man skal opprettholde undervisningen.

I kulturskolen er det mange elever som vanligvis får én-til-én undervisningen. Denne undervisningen som stort sett er musikkinstrumenter og sang med enkeltelever, gjøres nå digitalt. Elevene som har gruppeundervisning; teater og visuellkunst - får oppgaver som de jobber med, og leverer filmer til lærerne sine for tilbakemelding.

Åpent for alle å bruke

Kulturskolen legger ut oppgaver fortløpende på kulturskolens Facebookside og YouTubekanal. Alle barn og unge i Holmestrand er velkommen til å bruke øvelsene.

Holmestrand kulturskole på nett

Holmestrand kulturskole på Facebook