Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Digitale besøk gjør at brukere og pårørende kan holde kontakten

Hold kontakten med familien - Klikk for stort bildeHold kontakten med familien Pixabay Holmestrand kommune tilbyr muligheten for å prøve ut kommunikasjon via video.

Erfaringene med digitale møter er positive.

Madelen J. Johansen og Kjell-Arne Bastiansen har fått overlevert nettbrett og er i full gang med å teste. - Klikk for stort bildeMadelen J. Johansen og Kjell-Arne Bastiansen har fått overlevert nettbrett og er i full gang med å teste. Holmestrand kommune Mulighet for digitale besøk

Alle bo- og behandlingssentrene i Sande, Holmestrand og Hof, hjemmetjenester og bofellesskap har fått nettbrett. Dette vil gi muligheter for digitale besøk mellom brukere og pårørende.

Videokommunikasjon vil også være et nyttig verktøy for de som bor langt unna – og som ikke har muligheten til å komme på besøk. Da hjelper teknologien oss med å holde kontakten.

Ønsker du å prøve ut dette?

Pårørende som ønsker å prøve ut denne tjenesten, tar kontakt med oss på vanlig måte. Du trenger ikke å installere noe, og våre ansatte vil veilede.

Det er samtidig viktig å huske på at mange kan trenge litt ekstra kontakt i den utfordrende tiden vi nå er i. Begrensninger i sosial kontakt påvirker de fleste av oss – så det å ringe en venn du kanskje ikke har pratet med på en stund, kan være fint å gjøre. Vi oppfordrer også familiemedlemmer, venner og andre - til å holde kontakten med hverandre via video – noe som både kan være hyggelig og morsomt hvis avstander eller andre årsaker gjør at man ikke kan møtes.