Digitalt innbyggermøte fredag 20. mars

Klikk for stort bildeLivesending på facebooksiden Shutterstock/Holmestrand kommune Ordfører Elin Gran Weggesrud og kommunedirektør Hans Erik Utne ønsker velkommen til digitalt innbyggermøte live på kommunens facebookside fredag 20. mars klokken 13.00 – direkte fra ordførerens kontor på rådhuset i Holmestrand.

Den siste uken har mange måtte omstille hverdagen sin, og daglig kommer nyheter og beskjeder om nye tiltak, både nasjonalt og lokalt.

Derfor ønsker politisk og administrativ ledelse å ha et møte med innbyggere, hvor det er mulighet for å stille spørsmål. I denne omgang blir det en livesending via facebooksiden til Holmestrand kommune mellom klokken 13.00 og ca. 13.15. Videoen efra livesendingen er noe redigert og lastet opp på kommunens Youtubekonto i etterkant.

Har du spørsmål om koronasituasjoen?

Har du spørsmål til Elin og Hans Erik i forbindelse med koronasituasjonen og kommunens arbeid med det, kan de sendes inn på forhånd eller stilles i kommentarfeltet direkte.

Er det ikke noe skjema her? Da har vi lukket det, og du kan stille spørsmål på livesending på vår facebookside mellom klokken 13.00 og ca. 13.15.

Sendingen vil publiseres på facebook og kommunens nettside i etterkant, slik at de som ikke kan delta, eller ikke er på facebook har anledning til å se sendingen i etterkant.

Spørsmål og svar vi ser er av interesse for mange vil vi legge inn i spørsmål og svar om koronaviruset i etterkant.

Hver torsdag har kommunen en annonse i lokalavisene. Vi vil vurdere hva slags innhold som kommer i avisen for å sikre at flest mulig får tilgang til relevant informasjon, uavhengig av digital deltagelse.