Disse fikk tildelt midler i lokal kompensasjonsordning

Folk som løper over et juv  - Klikk for stort bildeOversikt over bedrifter som har fått tildeling i den syvende runden med lokal kompensasjonsordning Shutterstock Holmestrand kommune har fått 293 000 kr fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet i runde syv av lokal kompensasjonsordning til bedrifter som har hatt nedgang i omsetning grunnet koronarestriksjonene. Fire bedrifter fikk tildelt midler i Holmestrand kommune.

Næringssjef Arve Vannebo - Klikk for stort bildeNæringssjef Arve Vannebo Holmestrand kommune - Det er færre søkere, og det kan tyde på at ting normaliserer seg, det er vi glade for, sier Arve Vannebo, næringssjef i Holmestrand kommune.

- Samtidig er vi glade for at vi har hatt mulighet til å dele ut midler også i denne runden.

Fire bedrifter tildelt midler

50 000 kr ble delt ut etter første utlysning av midlene. Nå er de resterende 243 000 kr delt ut, og totalt er det fire bedrifter som har fått støtte i denne runden. Det kom totalt inn åtte søknader til ordningen.

De med størst nedgang i omsetning er prioritert

Holmestrand kommune har valgt å prioritere tildeling etter departementets retningslinjer. Det er ikke nok midler i ordningen til å dekke den totale søknadssummen, og det er derfor foretatt en tildeling der bransjer som har hatt størst grad av nedstenging er prioritert. Det er bedrifter som har hatt en nedgang i omsetning på minst 10 prosent som har fått støtte i denne runden.

De som har fått støtte er:

tildeling runde 7
Bedrift Sum