Er du vår nye dyktige kommunalsjef?

Det er 5 virksomheter under kommunalsjefen - Klikk for stort bildeDet er 5 virksomheter under kommunalsjefen Shutterstock Vi søker nå en engasjert kommunalsjef for programområdet teknisk, som kan bidra til å imøtekomme dagens og fremtidens muligheter og utfordringer på området.

Den nye kommunalsjefen vil få en sentral rolle i å bidra til videreutviklingen av Holmestrand kommune som en fremtidsrettet samfunnsaktør.

Kommunalsjefområdet består i dag av fem virksomheter med totalt ca. 170 ansatte: Vei, park og havn, Vann og avløp, Byggherre og eiendomsdrift, Plan, bygg og landbruk og Renhold og service. Stillingen inngår i kommunedirektørens ledergruppe.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Relevant ledererfaring, gjerne fra tilsvarende rolle i en offentlig virksomhet
  • Utdanning på masternivå relevant for fagområdet. Kandidater uten master vil bli vurdert dersom de har annen relevant utdanning på høgskole-/universitetsnivå og særskilt relevant erfaring.
  • Erfaring fra klima, samfunns- og byutvikling
  • God innsikt i kommunal forvaltning
  • Meget god forståelse for politiske prosesser
  • Erfaring fra mediehåndtering