Førjulsstemning med julegrantenning, nissetog og fakkeltog

Julegranene tennes i vår kommune fra slutten av november! Sande, Hof og Holmestrand by skal fylles med julemusikk, nissebarn, lykter og god førjulsstemning igjen. Alle er velkommen!

Et pyntet juletre fra Holmestrand by med statuen Nysgjerrig - Klikk for stort bildeBli med på førjulsstemning i Sande, Holmestrand og Hof Holmestrand kommune

Ta med familie og venner, store og små, og bli med på en herlig start på adventstiden:

Sande - lørdag 26. november

Fakkeltog og julegrantenning

• Fakkeltog: fra Sandetun bo- og behandlingssenter kl. 16. "Stolt av Sande" deler ut fakler.
  • Programmet på torget begynner når fakkeltoget ankommer. Det blir julemusikk med Sande juniorkorps, Sande barnekor, Hans og Svein, allsang, gang rundt juletreet og tale ved ordfører Elin Gran Weggesrud.
  • Arrangør: Stolt av Sande

Holmestrand - søndag 27. november

Nissetog og julegrantenning

• Nissetog: oppmøte kl. 16 ved Krana. Kle deg ut om du vil og ta med en lykt. Barnehagegruppa eller skoleklasse med det fineste innslaget får en liten oppmerksomhet.
  • Programmet på torget begynner når nissetoget ankommer. Det blir julemusikk og allsang med Arising barne- og ungdomskor, Holmestrand byteaterets barne- og ungdomsgruppe, og tale ved ordfører Elin Gran Weggesrud.
  • Arrangør: Holmestrand sentrum

Hof - lørdag 10. desember

Nissetog og julekos

• Juleverksted og julekos med Julie Vega Dahl på Hof bibliotek kl. 12-14
  • Nissetog med hest og vogn: oppmøte kl. 14 ved flerbrukshuset. Nissetoget går til Hof bo- og behandlingssenter.
  • Programmet ved flerbrukshuset starter når nissetoget er tilbake, ca. kl. 15.30. Her blir det julemusikk ved Hof barnegospel, Skibergkoret og musikere fra Hof Hornmusikk og Hof Skolekorps. Lerka 4H og Hof bygdekvinnelag serverer svele og gløgg.
  • Hof bibliotek er åpent fra kl. 11-16
  • Arrangør: Hof i sentrum

Vi har hørt rykter om at nissen også tar seg en tur til Sande, Holmestrand og Hof.

- Programmene er under utarbeidelse og oppdateres om en stund -

Kontakt:

Kulturkontoret v/ Sonja Søtje-Andresen