13.04.2021 13.12

Forlengelse av regionale tiltak til og med 11. april

Koronavirus - Klikk for stort bildeKoronavirus FHI Etter ønske fra kommunen selv og dialog mellom statsforvalter, FHI og Helsedirektoratet videreføres tiltakene i Holmestrand kommune, melder regjeringen i dag.

Tiltakene videreføres til og med 11. april for kommunene Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik.

Tiltakene videreføres til og med 8. april for kommunene Bamble, Porsgrunn, Skien og Siljan. Dette medfører en videreføring av regionale tiltak fastsatt av regjeringen for de nevnte kommunene i Grenlandsområdet og i Vestfold og Telemark.

– Disse ti kommunene ønsker at regjeringen viderefører tiltaksnivå A, som er det strengeste tiltaksnivået vi har. Helsedirektoratet og FHI støtter dette ønsket. Regjeringen forlenger derfor tiltakene. Statsforvalteren vil gjennomføre en ny vurdering med samtlige kommuner i fylket onsdag 7. april. Hensikten vil være å vurdere smittesituasjonen, effekt av tiltak og økt mobilitet gjennom påskehøytiden, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Dette er tiltakene som forlenges

Les hele pressemeldingen fra regjeringen