Fortsatt redusert åpningstid i barnehager og SFO

Barn leker i gresseet - Klikk for stort bildeBarn leker i gresseet Shutterstock For å sørge for en fortsatt trygg hverdag for de minste, videreføres smitteverntiltak i skoler og barnehager, og det vil fortsatt være redusert åpningstid i kommunale barnehager og i skolefritidsordningen (SFO) til og med fredag 8. mai.

Åpningstider vurderes fortløpende

Åpningstidene er fra kl. 08.00 til 15.30. Det er for tidlig å gi signaler om åpningstid fra og med 11. mai. Kommunen vil fortløpende vurdere å innføre normal åpningstid.

- Vi takker for all velvilje og forståelse vi møter hos dere foreldre i denne situasjonen. Sammen sørger vi for at gjenåpningen av samfunnet foregår på en trygg måte, sier Robert Rognli, kommunaldirektør i oppvekst.

En god start

Robert Rognli - Klikk for stort bildeRobert Rognli Holmestrand kommune  Vi opplever at åpningen av barnehager og 1. til 4. trinn i barneskolen har vært meget bra. Barn og ansatte setter stor pris på å være tilbake og å være sammen.

- På vegne av alle ansatte i barnehager og skoler vil jeg takke for samarbeidet så langt. Vi er ikke i mål ennå og må være forberedt på at det blir annerledes i en lang tid framover, forteller Rognli.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med skolen eller ansatte i barnehagen.

Informasjon til foresatte

Informasjon om fortsatt redusert åpningstid ble sendt foreldre og foresatte 29. april og 30. april.