Fortsatt redusert åpningstid i barnehager og SFO

Reduserte åpningstider inntil videre - Klikk for stort bildeReduserte åpningstider inntil videre Shutterstock Reduserte åpningstider vil gjelde inntil videre. Dette fordi å kunne håndtere omfanget av smitteverntiltakene på en god og trygg måte. Åpningstidene er kl. 08.00 til 15.30.

Kommunalsjef Robert Rognli - Klikk for stort bildeKommunalsjef Robert Rognli Holmestrand kommune - For de som har jobb i en samfunnskritisk tjeneste vil vi fortsatt legge til rette når det er behov for det. Vi setter stor pris på at alle familier gjør sitt ytterste for å finne egne løsninger, sier Robert Rognli, kommunalsjef for oppvekst.

Ved endring i smittevernveileder vil åpningstiden revurderes

Smittevernveiledere for barnehage og skole ble endret 7. mai. I den nye utgaven er det fortsatt strenge restriksjoner på antall barn i den enkelte gruppe, og begrensninger på samarbeid mellom grupper. Ved nye endringer i smitteverntiltak og smittevernveiledere, vil kommunen på nytt vurdere å utvide åpningstiden.

14. mai gikk det ut informasjon til foresatte til barn i barnehager og SFO om dette.

Les infobrevet her (PDF, 141 kB)

Spørsmål? Kontakt din barnehage eller skole

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med skolen eller ansatte i barnehagen.

Oversikt over barnehager

Oversikt over skoler