Aktuelt

Frivillig koronaregistrering av arrangementer

Barn holder frem et blad med utskjært hjerte i - Klikk for stort bildeTakk for at du frivillig registerer ditt arrangement Shutterstock Vi ønsker en trygg kommune for alle innbyggere. Kommuneledelsen oppfordrer alle til frivillig å registrere arrangementer som foregår utenfor private hjem. Rask smittesporing gir liten smittespredning. Din innsats kan bidra til et mer effektivt smittesporingsarbeid i Holmestrand kommune. Takk for at du tar deg tid til registreringen!

Egenerklæring for arrangementet leveres digitalt, og link til skjemaet finner du nederst på siden. Holmestrand kommune ønsker registering av arrangementer i forkant av at de gjennomføres.

Hvem oppfordres til å registrere arrangementer?

  • Om du skal ha et arrangement på offentlig sted
  • Om du skal ha en privat sammenkomst utenfor et privat hjem

Helsemyndighetene har gjort et skille mellom arrangementer på offentlig sted og private sammenkomster på offentlig sted eller i leide/lånte lokaler.

Om arrangementer og gruppestørrelser på Helsedirektoratets sider
Risikovurdering og sjekkliste på Folkehelseinstituttets sider

Hva blir du bedt om å gi av opplysninger?

Skjemaet er kort, og vi ber om informasjon om hvor og når arrangementet er, kontaktperson, og om arrangementet har egen smittevernplan. Vi ber ikke om noe vedlegg eller personopplysninger ut over kontaktperson for arrangementet.

Hvordan bruker vi opplysningene?

Det er kommunens kommuneoverleger og smittesporere som har tilgang til innsendte skjemaer. De vil bli brukt til å gi en oversikt over aktiviteter i kommunen, og være til hjelp i en eventuell smittesituasjon.

Egenerklæring av arrangementer 

Til toppen