Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Gi en bit av din historie til Hof flerbrukshus

Lamper - Klikk for stort bildeHar du en pendellampe til overs? Pixabay Hof flerbrukshus er snart innflyttingsklart, og det gleder vi oss til. Huset er først og fremst innbyggernes hus, og vi håper at det fylles med folk og aktiviteter. Nå spør biblioteksjefen i kommunen om innbyggere i Hofområdet vil bli med og fylle huset med lys og lamper.

Stolthet over hjemplassen

Da vi før sommeren spurte innbyggerne hva de ønsket seg av huset, var mange av svarene knyttet til stolthet over hjemplassen og lokal historie. Alle ønsker å føle seg velkomne i flerbrukshuset, og mange er opptatt av lokal tilknytning og tilhørighet.

Biblioteksjef Trine Bergstå - Klikk for stort bildeBiblioteksjef Trine Bergstå er på lampejakt Holmestrand kommune Gi en hengende taklampe til huset

Vi er opptatt av å involvere innbyggerne i Hofområdet for å skape tilknytning til flerbrukshuset. Samtidig er vi opptatt av lokal arv og tilhørighet. Vi vil derfor invitere innbyggerne til å gi en lampe som vi kan henge opp i huset.

- Dette synes vi er en morsom og vakker måte å la hver og en bringe sin egen historie til huset, og vi håper at det kan skape mange fine øyeblikk og morsomme samtaler i flerbrukshuset i årene framover, sier biblioteksjef i Holmestrand kommune, Trine Bergstå.

Sammen om et lysende kunstverk

For å knytte flerbrukshuset sammen med historien til alle familiene og menneskene som nå skal ta det i bruk, ønsker vi å samle inn pendler (hengende taklamper) fra innbyggerne i Hof. Lampene vi samler inn skal til sammen danne et lysende kunstverk med masse ulike lamper.

Har du en lampe du vil gi?

Vi understreker at vi bare kan ta imot pendler, altså hengende taklamper.

Taklampene kan leveres til Hof bibliotek og innbyggerservice i Hofslundveien 4, som tar vare på disse fram til montering. Alle lampene må godkjennes og eventuelt bygges om av elektriker, som også vil hjelpe oss med montering. Det er viktig at alt går riktig for seg!

Vi gleder oss til å se hva innbyggerne kan finne fram fra loft og kjellere, og på den måten få en bit av sin historie inn i flerbrukshuset.