Gratis kontingent, utstyr og oppfølging for barn

Jente spiller instrument - Klikk for stort bildeMulighet for gratis deltagelse på fritidsaktiviteter Shutterstock/Holmestrand kommune Holmestrand kommune har en ordning som sørger for at ikke økonomien skal avgjøre om barnet ditt kan være med på fritidsaktiviteter eller ikke. Ordningen heter ALLE skal MED, og søknader kan sendes inn fortløpende.

Har barnet ditt lyst til å spille fotball? Eller er glad i å synge? Ønsker barnet ditt å lære nye ferdigheter sammen med venner etter skoletid og bli kjent med andre?

I ALLE skal MED arbeider Holmestrand kommune, frivilligheten, lokale lag og foreninger sammen for at alle barn og unge skal ha lik mulighet for deltagelse i fritidsaktiviteter. Når økonomien ikke strekker til, dekker ALLE skal MED det som hører til for å kunne delta på fritidsaktiviteten.

Hva innebærer ALLE skal MED?

• ALLE skal MED dekker kontigent
  • ALLE skal MED kan også dekke utstyr
  • ALLE skal MED legger til rette for inkluderingskontakter som følger barnet til aktiviteten og er kontaktperson mellom foreningen og familien

Hvordan fungerer ALLE skal MED?

• ALLE skal MED gjelder for barn mellom 6 og 19 år (grunnskole og videregående skole).
  • Frivilligsentralene i kommunen administrerer ordningen
  • Foresatte fyller ut et enkelt søknadsskjema som finnes nedenfor
  • Det er ønskelig at barnet blir med på fritidsaktiviteten i hele sesongen.

Søknader behandles fortløpende

Foresatte må fylle ut elektronisk søkeskjema. Frivilligsentralene i Hof, Sande og Holmestrand følger opp søknaden og gir beskjed i løpet av kort tid.

Søk ALLE skal MED her

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe eller ønsker hjelp med å fylle ut skjemaet.

Les mer om ordningen og ta kontakt