Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

24.03.2020 15.53

Har du helsefaglig kompetanse? Da håper vi at du registrerer deg!

Klikk for stort bildeHjelpende hånd Shutterstock Har du helsefaglig utdannelse eller erfaring, men jobber med helt andre oppgaver i dag? Da ønsker vi at du registrerer deg her.

Kommunen ønsker oversikt over tilgjengelig helsepersonell

I første omgang ønsker vi bare en oversikt over tilgjengelig helsepersonell, men dersom vi kommer i en situasjon med mangel på personell, tar vi direkte kontakt med deg.

- Vi har allerede mottatt henvendelser fra mange med denne bakgrunnen som ønsker å bistå oss, og det setter vi veldig stor pris på, sier ordfører Elin Gran Weggesrud.

Og for å holde oversikten over alle som ønsker å bidra, så må alle registrer seg via skjemaet under.

Utdannet innenfor helse? Vi trenger deg

Foreløpig er det bare mulig for frivillige som er utdannet innenfor helse, med minimum fagbrev, å melde seg til helserelaterte oppgaver i Holmestrand kommune, men behovene for frivillig arbeid kan endre seg fortløpende.

Ordnede forhold i kommunen

Kommunen vil ta kontakt med de som er aktuelle. Jobb i kommunale helseinstitusjoner innebærer lønn, samt å være dekket av kommunens forsikring. Alle må kunne vise politiattest.

Registreringsskjema for frivillige innen helse

Takk for at du ønsker å melde deg som frivillig. Foreløpig er det bare mulig for frivillige som er utdannet innenfor helse, med minimum fagbrev, å melde seg til helserelaterte oppgaver i Holmestrand kommune. Behovene kan endre seg fortløpende.

Felt merket med * må fylles ut