Har du helsefaglig kompetanse? Da håper vi at du registrerer deg!

Klikk for stort bildeHjelpende hånd Shutterstock Har du helsefaglig utdannelse eller erfaring, men jobber med helt andre oppgaver i dag? Da ønsker vi at du registrerer deg her.

Kommunen ønsker oversikt over tilgjengelig helsepersonell

I første omgang ønsker vi bare en oversikt over tilgjengelig helsepersonell, men dersom vi kommer i en situasjon med mangel på personell, tar vi direkte kontakt med deg.

- Vi har allerede mottatt henvendelser fra mange med denne bakgrunnen som ønsker å bistå oss, og det setter vi veldig stor pris på, sier ordfører Elin Gran Weggesrud.

Og for å holde oversikten over alle som ønsker å bidra, så må alle registrer seg via skjemaet under.

Utdannet innenfor helse? Vi trenger deg

Foreløpig er det bare mulig for frivillige som er utdannet innenfor helse, med minimum fagbrev, å melde seg til helserelaterte oppgaver i Holmestrand kommune, men behovene for frivillig arbeid kan endre seg fortløpende.

Ordnede forhold i kommunen

Kommunen vil ta kontakt med de som er aktuelle. Jobb i kommunale helseinstitusjoner innebærer lønn, samt å være dekket av kommunens forsikring. Alle må kunne vise politiattest.

Registreringsskjema for frivillige innen helse

Takk for at du ønsker å melde deg som frivillig. Foreløpig er det bare mulig for frivillige som er utdannet innenfor helse, med minimum fagbrev, å melde seg til helserelaterte oppgaver i Holmestrand kommune. Behovene kan endre seg fortløpende.

Felt merket med * må fylles ut