Har du tips til påskeaktiviteter?

Har DU tips til påskeaktiviteter - Klikk for stort bildeHar DU tips til påskeaktiviteter Pexels/Holmestrand kommune Påskeferien nærmer seg med stormskritt, og i den anledning ønsker vi tips fra innbyggerne til innbyggere om aktiviteter en kan gjøre i påskeferien. Ett tips vinner gavekort til lokal butikk i kommunen.

Hva kan man gjøre i påskeferien?

Påskeferien er i uke 15, og det blir en litt annerledes påske i år. Men vi bor i en naturskjønn kommune, og det er mange muligheter for både ute- og inneaktiviteter. Med alle avstands- og hygieneregler som hører til. Vi ønsker nå tips fra innbyggerne om morsomme, interessante og kreative aktiviteter en kan gjøre i påskeferien. Del ditt tips til aktivitet i påskeferien på kommunens facebookside.

Gi ditt tips og vinn gavekort

Det trekkes ut en tilfeldig vinner blant de som gir sitt tips til påskeferieaktiviteter. Premien er på 1000,- kr. Premien må brukes på en lokal butikk i Hof, Sande eller Holmestrand. Vinneren trekkes etter påskeferien og kontaktes via facebook.