Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Har startet vaksineringen av aldersgruppen 75-84 år

Vaksinekoordinator Christine Berge - Klikk for stort bildeVaksinekoordinator Christine Berge Holmestrand kommune - Er du 75 år eller eldre? Nå er det din aldersgruppe vi vaksinerer, sier Christine Berge, vaksinekoordinator i Holmestrand kommune.

Halvparten av kommunens innbyggere i denne aldersgruppen har allerede registrert at de ønsker vaksine, og Christine ber flere i aldersgruppa 75-84 år om raskt å registrere seg.

- Nå er det din tur, og vi må vite om du ønsker vaksine eller ikke. Dette registrerer du digitalt selv, eller du kan få hjelp, sier Christine.

Alle kan registrere seg her

Aldersgruppen 75-84 år vil etter registrering ganske raskt få tilsendt en SMS om at det er deres tur til å bli vaksinert, siden det er nå vi vaksinerer denne gruppen.

Bestill vaksinetime når du får SMS

Når du har mottatt SMS’en må du, enten selv eller ved hjelp fra andre, logge deg inn på samme nettsted og bestille time. Ved timebestilling må du svare på noen helserelaterte spørsmål. Vaksinen består av to doser. Du må bestille tid for begge doser.

Christine Berge oppfordrer innbyggerne til å spørre en venn eller pårørende om hjelp om en ikke får det til.

Hjelpetelefonen skal brukes til vaksineregistrering og timebestilling for de som ikke kan gjøre det digitalt. Hjelpetelefonen; 33 28 42 58 er åpen kl. 9-15 på hverdager. Der får du nødvendig hjelp til å registrere opplysningene om vaksinasjonen. Kommunen har satt inn flere til å besvare telefonen, men det er mye trafikk på den, så innbyggere må belage seg på noe ventetid.

Vaksinert i Holmestrand på 1-2-3 for 75åringer+

• Registrere ja eller nei til vaksine her
  • Når du mottar SMS om at det er din tur, går du inn i løsningen på nytt for å bestille vaksinetime. Du må bestille tid for begge doser. NB: du vil få en sms helt til slutt som bekrefter at du har fått vaksinetime. Får du ikke det, har du ikke ferdigbehandlet timesbestillingen din, og den er ikke registrert.
  • Velkommen til vaksinasjon i hallene på Gjøklep til avtalt tid.