Helsestasjon for ungdom åpner for timebestilling

Helsestasjon for ungdom - Klikk for stort bildeHelsestasjon for ungdom Shutterstock/ Holmestrand kommune Fra 30. april åpner helsestasjonen for ungdom for timebestilling. Helsestasjon for ungdom er et tilbud til jenter og gutter mellom 13 og 23 år. Her møter du helsesykepleier og lege som er vant til å snakke med ungdom.

Timebestilling, men ikke drop-in

Helsestasjon for ungdom åpner for timebestilling, men det er ikke mulig med drop-in timer pga smittesituasjonen.

Åpent på torsdager

Helsesykepleier og lege vil være til stede. Åpningstiden er torsdager klokken 15.00 -17.30. Timebestilling kan gjøres alle dager på tlf. 33 06 43 00 / 97 51 41 01.

Kropp, sex og følelser

Helsestasjon for ungdom kan svare på spørsmål om kropp, sex og følelser. Mange ungdommer oppsøker helsestasjon for ungdom for å snakke om prevensjon, graviditet, abort, spisevansker, depresjon, sorg, ensomhet, vanskelige familieforhold, rus, vold, overgrep og mobbing, eller andre ting du lurer på. Du kan også få tatt klamydiaprøve her.

Holmestrand helsestasjon for ungdom

Telefon 33 06 43 00 / 97 51 41 01.
Adresse: Langgaten 45, 3080 Holmestrand

Mer om Helsestasjonen for ungdom