Helsestasjonen i Hof og Sande åpner igjen for timebestilling

Kun en pårørende kan følge barnet - Klikk for stort bildeKun en pårørende kan følge barnet Pexels Helsestasjonen i Hof og Sande åpner igjen fra og med 4. mai. Det er ikke anledning til drop-in, kun besøk ved timebestilling. Det er kun en pårørende som kan følge barnet, og søsken har ikke anledning til å bli med.

Holmestrand helsestasjon i Langgaten 45 har åpent for drift, men kun ved timebestilling. Avlysning og endring av timer vil bli gitt beskjed om på SMS. Helsestasjon for ungdom åpnet for timebestilling fra 30. april.

Ring 33 06 43 00 for timebestilling. Telefonen er betjent av helsepersonell mandag til fredag fra kl. 08.30– 15.00.

Jordmor i Holmestrand og Hof

Jordmor vil fremdeles være i Holmestrand, og i Hof på tirsdager.

Mer informasjon om helsestasjonene

Psykisk helseteam er i normal drift, med de samme regler som ALLE helsestjenester. Vi følger covid-19 forskrift og gjeldene retningslinjer. Les mer om psykisk helseteam