Koronasituasjonen

13.04.2021 13.12

Aktuelt

Helsesykepleiere søkes

Grønn og rød figur - Klikk for stort bildeÅ jobbe med barn og unge er givende arbeid Holmestrand kommune Vi styrker skolehelsetjenesten i Holmestrand kommune, og har to ledige 100 prosent faste stillinger som helsesykepleiere. 

Camilla Norum  - Klikk for stort bildeCamilla Norum Selfie - I Holmestrand kommune styrker vi tjenesten, og gleder oss til kreativ jobbing i tiden fremover, forteller Camilla Norum, konstituert leder for Barne- og familiesenteret i Holmestrand kommune.

Et givende arbeid

- Å jobbe med barn og unge er et givende arbeid, det er aldri en dag som er lik. Vi har fokus på det friske – og støtte familier som har ulike utfordringer store og små.  Å jobbe som helsesykepleier er verdens beste jobb, sier Camilla Norum.

Les Verdens beste jobb!

Hun kan også fortelle at de ansatte på Barne- og familiesenteret er en positiv gjeng som er trivelige å jobbe sammen med.

Ny jobb i høst?

Vi styrker skolehelsetjenesten. Det er derfor ledig to 100 prosent faste stillinger som helsesykepleier fra 16. august. Arbeidet er forebyggende og helsefremmende arbeid i henhold til nasjonale retningslinjer og veiledere.
Les mer og søk senest 18. april 

Les Snakk med en helsesykepleier

Les mer om Barne- og familiesenteret

Til toppen