Holmestrand kommune nominert til Leve hele livet-prisen 2022!

Holmestrand kommune nominert til Leve hele livet-prisen 2022!

"Leve hele livet" er en kvalitetsreform for eldre - Klikk for stort bilde"Leve hele livet" er en kvalitetsreform for eldre"Leve hele livet" er en kvalitetsreform for eldre Holmestrand kommune/Pexels/No Isolation

Hurra! Holmestrand kommune er én av ti kommuner som er nominert til Leve hele livet-prisen - nasjonalt!

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark har nominert Holmestrand kommune til årets Leve hele livet-pris. Prisen blir delt ut i november hvert år, og skal stimulere til aktivitet og løfte fram kommuner som arbeider godt og systematisk. 

Ordfører Elin Gran Weggesrud, leder i eldrerådet Arild Arnesen, musiker Yngve Fritjof Kristiansen og leve hele livet-koordinator Karoline Skaara under markeringen av eldredagen 1. oktober - Klikk for stort bildeOrdfører Elin Gran Weggesrud, leder i eldrerådet Arild Arnesen, musiker Yngve Fritjof Kristiansen og leve hele livet-koordinator Karoline Skaara under markeringen av eldredagen 1. oktober 2021. Karoline Skaara

- Vi er selvfølgelig henrykt og ydmyke over å ha blitt nominert til årets, nasjonale Leve hele livet-pris, sier Karoline Skaara, Leve hele livet-koordinator i Holmestrand kommune.

- Bare nominasjonen i seg selv er veldig stort for oss, og betyr at vi er på rett spor med det arbeidet vi gjør. Det gir oss ekstra energi og motivasjon til å fortsette med å gjøre kommunen enda mer aldringsvennlig.

Hele kommunens nominasjon

Skaara fremhever at nominasjonen er hele kommunens nominasjon, hvor både ansatte, politikere, lag og foreninger, frivillige og andre bidrar med alt som skjer i tråd med reformen.

- Det er samarbeidet på tvers med frivillighet, gründermiljøer og næringsliv som gjør at vi lykkes og finner de gode løsningene, sier Skaara.

Holmestrand kommune er den nominerte kommunen fra Vestfold og Telemark fylkeskommune. Det er Statsforvalteren som har nominert fylkets kandidat.

Nå er det opp til juryen å velge ut de tre beste. De tre som blir valgt ut vil få beskjed om dette i månedsskiftet.

Alle tre nominerte blir bedt om å holde en presentasjon på den nasjonale Leve hele livet konferansen 16. november. Deretter blir vinneren annonsert!

Leve hele livet er en kvalitetsreform for eldre. Målet med reformen er at alle eldre skal få bedre hjelp og støtte til å mestre livet. Leve hele livet handler om de grunnleggende tingene som oftest svikter i tilbudet til eldre: mat, aktivitet og fellesskap, helsehjelp og sammenheng i tjenestene. 

Les mer om Leve hele livet

Les mer om prisen

Til toppen