Holmestrand kommune på Instagram

Holmestrand kommune på Instagram

Følg Holmestrand_kommune på Instagram - Klikk for stort bildeFølg Holmestrand_kommune på Instagram Pexels/Holmestrand kommune På kommunens nye Instagramkonto postes nyheter og informasjon fra Holmestrand kommune. Men vi har også lyst til å se og høre fra innbyggere på Instagram, og da spesielt fra dagene hjemme med hjemmekontor, barnepass, kanskje ny rolle som lærer og «nye kolleger»?

#KokoHolmestrand

Del dine bilder fra koronakontor, annerledes påskeferie, hverdagen med alt som hører til - med hashtaggen #KoKoHolmestrand på Instagram, og vi reposter på kommunens Instagramkonto @holmestrand_kommune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeg gikk en tur på stien og hørte en gjøk som sa…? Nei, det er vår i lufta, men det er ikke det denne hashtaggen skal handle om. Vår Instagram-konto @jaktenpåholmestrand har blitt omgjort til @holmestrand_kommune og her poster vi litt om korona-status og informasjon om aktuelle artikler fra Facebook-siden vår. Men! Vi har også lyst til å se og høre fra dere her inne, og da spesielt fra dagene hjemme med hjemmekontor, barnepass, kanskje ny rolle som lærer og «nye kolleger»? Hashtaggen er basert på ordet KOronaKOntor, som vi ser har vært mye brukt de siste dagene, og selvfølgelig vil vi ha med Holmestrand for å spesifisere at det handler om folkene i den flotte kommunen vår. Vi tenker derfor at det passer med koko på flere måter nå – det er vår, det er snart påske og kanskje holder du på å bli litt koko etter all hjemmesitting og lite sosialisering annet enn med de nærmeste nå? Vis oss gjerne hvordan dagen din er – usminket og rå – vi vil vite 🙂 (Ved å bruke hashtaggen vår, godtar dere at vi kan reposte bildet deres og legge det ut på vår Instagram. Alle vil selvfølgelig krediteres). #KoKoHolmestrand

Et innlegg delt av Holmestrand kommune (@holmestrand_kommune)

 

Kommunen på sosiale medier

Holmestrand kommune har også en YouTubekanal, Facebookside og LinkeIn-profil.

Til toppen