Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

01.04.2020 12.33

Holmestrand trenger smittevernutstyr

Klikk for stort bildeKommunen trenger smittevernutstyr Shutterstock/ Holmestrand kommune Holmestrand kommune har et behov for smittevernutstyr for å ivareta våre innbyggere og ansatte. Vi ber derfor leverandører, tannleger eller bedrifter om ta kontakt med kommunen for å bistå oss med å ha nok utstyr i tiden fremover.

På grunn av koronautbruddet er det vanskelig å skaffe nok smittevernutstyr, både nasjonalt og internasjonalt.

Krav til utstyr

Utstyret må være godkjent smittevernsutstyr med produktblad eller annen dokumentasjon på hva slags kvalitet det har.

Det er viktig at det er uåpnede/forseglede pakninger.

Dette trenger vi

• Kirurgiske munnbind, klasse II eller IIR
  • Åndedrettsvern FFP2/FFP3
  • Smittefrakker med lange armer, ønskelig med mansjett.
  • Øyebeskyttelse (evt. Visir)
  • Antibac/ desinfeksjonssprit eller tilsvarende
  • Desinfeksjonsmidler
  • Engangshansker av nitril eller latex