1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Høstferieaktiviteter med fritidsklubbene

plakat høstferieaktiviteter - Klikk for stort bildeMeld barna på høstferieaktivitetene. Påmeldingen starter 28. september. Holmestrand kommune I høstferieuke 41 kan barn (fra 5. klasse) og ungdommer bli med fritidsklubbene på tre flotte dagsturer. Turene er populære og det er helt klart en fordel å være tidlig ute med bestillingen.  Gratis busstransport for alle!

Påmeldingen starter onsdag 28. september kl. 8

Klikk deg inn på tilbudet for å lese mer om turen og avgangstider for bussen.

Påmeldingen skjer elektronisk via linken som du finner i tilbudet.

Ta gjerne direkte kontakt med fritidsklubbene hvis du lurer på noe.

Har du spørsmål til turene eller vil vite mer om fritidsklubbene i Holmestrand, Sande og Hof?

Besøk nettsiden til Fritidsklubbene i Holmestand kommune