1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Hva skjer på aktivitetssentrene?

Hva skjer på aktivitetssentrene?

Glad senior som tegner et hjerte med fingrene - Klikk for stort bildeVelkommen til aktivitetssentrene i kommunen Shutterstock Sjakk, snekkerverksted, gågruppe og kunstgruppe. Tilbudet er variert på våre aktivitetssentre! Her finner du en oversikt over faste aktiviteter siste halvår i 2022 ved Sandetun aktivitetssenter og Kjærsenteret aktivitetssenter.

Endringer kan forekomme, så hold deg oppdatert via Facebooksidene Kjærsenteret aktivitetssenter og Sandetun aktivitetssenter. Botne aktivitetssenter har også et tilbud.

Faste aktiviteter siste halvår 2022

Aktivitetssentrene er en møteplass og et fellesskap

Sandetun aktivitetssenter er et uformelt treffsted med fokus på sosialt samvær, kultur og aktivitet. Ta deg en kopp kaffe i hyggelige omgivelser, møt gamle og nye venner. Les mer om Sandetun aktivitetssenter

Kjærsenteret aktivitetssenter er et senter for alle seniorer. Kjærsenteret fokuserer på folkehelse, frivillighet og forebygging. Les mer om Kjærsenteret aktivitetssenter

mennesker som står i hagen og kaster kuler i Petanquespill - Klikk for stort bilde
bilde av Kjærsenteret fra hagen og lysthuset - Klikk for stort bilde
Botne Aktivitetssenter - Klikk for stort bilde
Dans på sandetun - Klikk for stort bilde
Aktivitet ved Sandetun aktivitetssenter - Klikk for stort bilde
Fredagsarrangement - Klikk for stort bilde

Les om aktivitetssentrene i innbyggermagasinet fra 2021

Til toppen