Hvordan bli leverandør til Holmestrand kommune og det offentlige?

Er du næringsdrivende i Holmestrand kommune, og ønsker å vite mer om hvordan du kan bli leverandør til det offentlige? Velkommen til seminar 11. januar i Hof!

Næringssjef Arve Vannebo - Klikk for stort bildeNæringssjef Arve Vannebo Holmestrand kommune

Kommuner og andre offentlige virksomheter kjøper inn for milliarder hvert år. Kommunen er underlagt lov og forskrift om offentlige anskaffelser og det skal alltid være konkurranse om avtaler og leveranser.

- Det er viktig å ha et godt samarbeid mellom kommune og lokalt næringsliv, sier Arve Vannebo, næringssjef i Holmestrand kommune.

- Vi ønsker å invitere dere til et møte der vi går gjennom hva som kreves for å nå frem i anbudskonkurranser,

Velkommen til leverandørseminar

Møtet er åpent for alle næringsdrivende i Holmestrand kommune.

Onsdag 11. januar 2023 klokken 8.30-12
Hof Flerbrukshus, møterom Låven,
Voldshagan 2, 3090 Hof

Det blir kaffe og enkel servering. Seminaret er gratis, men du må melde deg på. Påmeldingsskjema finner du nederst på siden.

Agenda:

• Innkjøpsstrategi og lokal næringsutvikling
    • Kommunens innkjøpsstrategi
    • Mål og tiltak
  • Holmestrand kommune som innkjøper
    • Omfang og antall
    • Rammeavtaler generelt
  • Gjennomføring av konkurranser
    • Regelverket og mulighetsrommet
    • Hvilke krav og kriterier vil markedet møte fra Holmestrand kommune?
    • Hva er viktig for leverandørene ved tilbudsinnlevering?
    • Eksempler på tilbud, noen tips
    • Mercell – registrer deg og bli en leverandør, mulighetene i Mercell
  • Avtaler 2023
    • Nye konkurranser, nye budsjetter
    • Hva kommer i 2023
  • Medbyggerne
    • Presentasjon av Medbyggerne
    • Hvordan samarbeider næringslivet og det offentlige bedre for et mer seriøst arbeidsliv. Hvordan følge opp seriøsitetsbestemmelser, Startbank, mm

Les mer om anbudskonkurranser

Vi har stengt for påmelding. Ta kontakt med næringssjef Arve Vannebo ved spørsmål.