Koronasituasjonen

17.06.2021 10.20

Aktuelt

Hvordan har ungdommen det i Holmestrand kommune?

Velkommen til digitalt møte 8. juni! - Klikk for stort bildeVelkommen til digitalt møte 8. juni! Shutterstock/Holmestrand kommune Velkommen til åpent digitalt møte for foresatte og ungdommer tirsdag 8. juni.

Hvordan har egentlig ungdommer i Holmestrand kommune det nå? Hvilke aktivitetstilbud finnes, og hva kan en snakke med en helsesykepleier om? 

Dette er en unik mulighet til å få et oversiktsbilde over hvilke utfordringer og muligheter ungdommer har i kommunen vår. Kommunen, helsesykepleier, politiet, miljøarbeider og ungdom vil delta i møtet, og det vil være mulighet for å stille skriftlige spørsmål underveis, som vil bli besvart i møtet, eller i etterkant.

Ferske resultater fra Ungdata

Årets resultater fra Ungdataundersøkelsen er her, og representanter fra ungdomsrådet vil trekke frem temaer fra denne undersøkelsen.

Ungdataundersøkelsene omfatter et bredt spekter av temaområder. De som svarer på undersøkelsen får spørsmål om foreldre, venner, skole, lokalmiljø, fritidsaktiviteter, helse og trivsel. På ungdomstrinnet og i videregående opplæring er det også med spørsmål om rusmiddelbruk, seksualitet, risikoatferd og vold. 

Gikk du glipp av møtet?

Fortvil ikke. Her er det:

Miljøarbeider Madelene Wårheim Bergfløtt ønsker velkommen og vil lede møtet.

Møtet er aktuelt for alle elever og foresatte ved ungdomsskoler og videregående skoler i kommunen, men alle som ønsker kan se på møtet.

Dette er noen av temaene

  • Hvordan ungdom har hatt det under pandemien, Livet er bra, mobbing og psykiske plager m.m v/ representanter fra Ungdomsrådet
  • Aktivitetstilbud for ungdom, v/ virksomhetsleder kultur og fritid Gertruud Kunst
  • Hva snakker ungdommene om med en helsesykepleier? v/helsesykepleier Vibeke Busterud Grelland
  • Informasjon fra politiet om bildedeling, festkultur, avtalte slåsskamper, m.m, v/ Politikontakt Kristin Wikerøy
Til toppen