Informasjon til arbeidsgivere og næringsliv

Klikk for stort bildeHjelp til næringslivet Shutterstock Bedrifter kan få ekstra store utfordringer i forbindelse med koronaviruset. Kommunen skal forsøke å hjelpe der vi kan. NAV Holmestrand har opprettet et eget team som svarer på spørsmål arbeidsgivere kan ha på telefon. Næringsforening og næringssjef er også tilgjengelige.

Veiledningssenteret med begrenset åpningstid

For å hindre smitte og sikre at de ansatte i NAV Holmestrand er i stand til å ivareta sine oppgaver, må innbyggere helst benytte andre kommunikasjonskanaler enn personlig oppmøte - med samtaler og møter via telefon eller video.

Veiledningssenteret har åpent fra 12-14, mandag-fredag. Dokumentasjon skal leveres i postkassen ved inngangen nede.

Kontaktinformasjon for arbeidsgivere

Er du arbeidsgiver og har behov for å kontakte NAV Holmestrand i forbindelse med permittering eller annet, så kan du ringe Arbeidsgivertelefonen på telefon 55 55 33 36. Her besvares spørsmål om rekruttering, sykefraværsoppfølging, refusjoner, permittering og omstilling m.m.

NAV i Holmestrand kommune har opprettet et team med folk som står klare for å hjelpe arbeidsgivere med spørsmål.

Ta kontakt med de når dere ikke finner svar på Nav sine nettsider.

Nav Holmestrand sitt markedsteam

Siri Daae Solberg, 452 06 984, siri.daae.solberg@nav.no

Helle Løitegaard Heum , 413 43 619, helle.loitegard.heum@nav.no

Mona Grav Sandviken, 997 03 612

Rina Winnem-Tønder, 48 50 16 64, rina.winnem-tonder@nav.no

Næringsforening og næringssjef tilgjengelige

Holmestrand næringsforening og næringssjefen er tilgjengelige på telefon og e-post, og svarer på henvendelser fortløpende.

Holmestrand næringsforening ved Line Mobråthen Rygh kan kontaktes på e-post: Line@holmestrandnf.no eller mobil 406 04160
Holmestrand kommune ved Arve Vannebo kan kontaktes på e-post: arve.magne.vannebo@holmestrand.kommune.no eller på mobil 918 03 492.