Koronasituasjonen i Holmestrand kommune

Kommunedirektøren gjennomfører egne beredskapsmøter hver eneste dag hvor det dagsaktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Her får du kronologisk oversikt Temaside om korona

01.04.2020 12.33

Kommunedirektør setter kriseledelse

Klikk for stort bildeHans Erik Utne Holmestrand kommune  Kommunedirektør Hans Erik Utne setter kriseledelse i henhold til beredskapsplanen. Klokken 16.30 i dag er ordfører og rådmannen tilgjengelig for presse på rådhuset i Holmestrand.

Kommunens kriseledelse har et helhetsansvar for kommunens krisehåndtering, og skal koordinere nødvendige aktiviteter. Kriseledelsen vil sitte hyppig sammen i tiden framover, for å se hvordan trygg drift av kommunen og tjenestene skal sikres. Holmestrand kommune baserer oss på nasjonale råd og føringer i de vurderingene vi gjør.

• Kommunedirektør
  • Ordfører