29.11.2021 17.51

Kommunen ønsker din mening

Jente som holder frem et løvblad med et hjerte på - Klikk for stort bildeHar du fått en undersøkelse fra oss? Takk for at du svarer på denI perioden 18. november til 9. desember gjennomfører Holmestrand kommune en kartlegging av innbyggeres meninger knyttet til forebyggende tilbud og tiltak til barn, unge og deres familier i vår kommune.

Om DU har mottatt en henvendelse fra Holmestrand kommune med lenke til spørreskjemaet, så setter vi veldig pris på at du svarer på det.

Hvordan oppleves dagens tilbud?

Kommunen har behov for å vite hvordan barn, unge og deres familier opplever dagens tilbud, og få innspill på tilbud og tiltak som de opplever mangler. Spørreundersøkelsen er en del av prosjektet «Oppvekstreformen i Holmestrand» som kommunen gjennomfører.

Din stemme er viktig

Kartleggingsskjemaet blir sendt ut direkte til grupper av ungdom og foresatte.

Hvis du mottar spørreskjemaet er det viktig for prosjektet at du lar deg høre. Din stemme er viktig, og vil danne grunnlag for framtidig tiltaksutvikling i Holmestrand.