Kommunens spørretime fredag 3. april

Kommunens spørretime - Klikk for stort bildeKommunens spørretime Shutterstock/Holmestrand kommune Ordfører Elin Gran Weggesrud og kommunedirektør Hans Erik Utne ønsker velkommen til kommunens spørretime fredag 3. april. Send inn dine spørsmål på forhånd, og få svarene klokken 14.00 på fredag.

De siste ukene har mange måtte omstille hverdagen sin, og det har vært mange nyheter og beskjeder om nye tiltak, både nasjonalt og lokalt.

Derfor ønsker politisk og administrativ ledelse å besvare eventuelle nye spørsmål fra innbyggere.

Har du spørsmål om koronasituasjonen?

Har du spørsmål til Elin og Hans Erik i forbindelse med koronasituasjonen og kommunens arbeid med det, kan de sendes inn på forhånd via skjemaet nedenfor. Er det ikke noe skjema her? Da har vi fjernet det for å rekke å finne svar på alle spørsmålene før fredag.

Spørsmålene besvares fredag

På fredag legges en film ut på kommunens YouTubekanal og Facebook klokken 14.00, hvor de innkomne spørsmålene besvares.

Spørsmål og svar vi ser er av interesse for mange vil vi legge inn i spørsmål og svar om koronaviruset i etterkant.

20. mars hadde Holmestrand kommune et digitalt innbyggermøte