Korona: Trenger du som forelder eller foresatt råd og veiledning?

Klikk for stort bildeVeiledning for foresatte og foreldre Shutterstock Barn og unge kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt når en krise rammer. Koronautbruddet i Norge er en slik krise for mange barn.

Pressekonferanse for barn mandag 16. mars kl. 10.30 fra statsministeren

Råd og veiledning til foreldre/foresatte

Trenger du som forelder/foresatt råd eller veiledning kan du ta kontakt på telefonnummeret til barneverntjenesten i Holmestrand kommune på tlf. 954 42 020.

Du vil da bli satt over til en fagperson som har god kompetanse på å veilede foreldre og foresatte.

Telefonen er betjent av fagpersonell mandag til fredag fra kl. 08.30 – 15.00

Spørsmål til helsesykepleier eller jordmor

Har du som forelder eller foresatt spørsmål til helsesykepleier eller jordmor i Holmestrand kommune, kan du ringe 33 06 43 00.

Telefonen er betjent av helsepersonell mandag til fredag fra kl 08.30 – 15.00.

Nasjonal døgnåpen alarmtelefon for barn og unge

Mange barn/unge som lever under vanskelige forhold både hjemme og ute blir nå ekstra utsatt fordi skoler, barnehage, fritidsklubber og andre steder barn møter voksne blir nedlagt eller har redusert åpningstid.

Barn og unge og voksne som er bekymret kan nå ringe nasjonal alarmtelefon hele døgnet. Der møter profesjonelle voksne som kan hjelpe.

Nasjonal alarmtelefonen for barn og unge

Per Sms på 41 71 61 11
E-post alarm@116111.no