Kulturprogram for våren 2020

Klikk for stort bildekulturbrosjyre2020.png Holmestrand kommune  Den nye kulturbrosjyren for 2020 er klar. En trykt utgave leveres i postkassene til alle husstand i starten av januar.

I alle kroker og kriker av den nye kommunen arrangeres det konserter, forestillinger, utstillinger, kurs, dans, allsang, filosofiske samtaler, film, festivaler, treff, turer og mye mer. Det er bare å velge og sette av tid i kalenderen din.

Gjør noe sammen

Mange kjenner tidsklemma på kroppen. I en hektisk hverdag er det ikke lett å få en pust i bakken, kvalitetstid med bestevenninnen, litt avkobling og moro for hele familien, tid til ettertanke, eller opplevelser utenom det vanlige. I denne brosjyren finner dere mange muligheter til akkurat det, og de foregår til og med i ditt nærmiljø!

Vi har prøvd å samle alt som arrangeres i hele kommunen. Hvis du savner ditt arrangement, vennligst ta kontakt, da kan du bli med neste gang.