Ledelsen gjennomfører egne beredskapsmøter mandag, onsdag og fredag hvor det aktuelle utfordringsbildet drøftes og nye tiltak vurderes i tråd med anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter.

Kronologisk oversikt Temaside: korona Vaksine Test deg Nowy koronawirus

24.02.2021 13.36

Kurs: Bra mat for bra helse

Frukt og grønnsaker - Klikk for stort bildeMat som er bra for deg Shutterstock Bra mat for bra helse er et kurs for deg som kan ha nytte av å gjøre endringer i kostholdet. Kurset tar utgangspunkt i Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring og fysisk aktivitet.

Små skritt – store forbedringer

Kurset tar for seg endring av vaner under mottoet: «små skritt – store forbedringer».

Hovedpunktene er: Frukt og grønt, regelmessige måltider, vann som drikke, kostfiber, fettkvalitet og varedeklarasjon. Det blir både teori og praktiske oppgaver.

Kurset er ikke behandlingsfokusert, og skal ikke erstatte individuell veiledning fra autorisert helsepersonell.

Informasjon om kurset

Datoer: 10. og 24. mars, 7. og 21. april. kl. 13.00- 14.30
Sted: Frisklivssentralen, Revåveien 18, 3070 Sande i Vestfold/ Kurset holdes digitalt dersom smittesituasjonen tilsier det. Utstyr kan lånes ut til de som trenger det.
Kursholder: Renate Thormodsrud
Kursavgift: 300 kr

Felt merket med * må fylles ut

Renate Thormodsrud, tlf: 409 10 308 eller friskliv@holmestrand.kommune.no