Kurs: Bra mat for helsa

Klikk for stort bildeMat som er bra for deg Shutterstock  Bra mat for bedre helse er et kurs for deg som kan ha nytte av å gjøre endringer i kostholdet. Kurset tar utgangspunkt i Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring og fysisk aktivitet.

Små skritt – store forbedringer

Kurset tar for seg endring av vaner under mottoet: «små skritt – store forbedringer».

Hovedpunktene er: Frukt og grønt, regelmessige måltider, vann som drikke, kostfiber, fettkvalitet og varedeklarasjon. Det blir både teori og praktiske oppgaver.

Kurset er ikke behandlingsfokusert, og skal ikke erstatte individuell veiledning fra autorisert helsepersonell.

Informasjon om kurset

Datoer: 4. mars, 18. mars, 1. april, 15. april og 29. april, kl. 13.00- 15.00
Sted: Frisklivssentralen, Revåveien 18, 3070 Sande i Vestfold
Kursholder: Renate Thormodsrud