18.10.2021 15.01

Kurs i hverdagsglede

Dame som står på en sommereng - Klikk for stort bildeBli med på kurs i hverdagsglede Shutterstock Opplever du at du trenger et løft i hverdagen? Meld deg på kurs med Frisklivssentralen og få noen verktøy som kan bidra til endring og økt livskvalitet.

logo hverdagsglede - Klikk for stort bildeØnsker du å ta grep i hverdagen?Kurset passer for folk flest over 18 år som ønsker å ta grep i hverdagen.
Hverdagsglede handler mye om «hva som skaper gode hverdagsopplevelser» og at det bidrar til en god psykisk helse.

En rekke undersøkelser viser at ting vi gjør er av stor betydning for hvordan vi trives i hverdagen.

Seks samlinger i høst

Datoer for samlinger er 26. oktober, 2., 9., 23. og 30. november samt 7. desember kl. 10-12.30 i Frisklivssentralens lokaler i Sande.

Pris: 300 kr.

Felt merket med * må fylles ut

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med en av frisklivsveilederne for en uforpliktende samtale.

Renate Thormodsrud
Tlf. 409 10 308

Stine Kvernstuen
Tlf. 910 04 607

Frisklivssentralen kan også kontaktes på: friskliv@holmestrand.kommune.no. Ikke oppgi sensitiv informasjon i e-post.

Les mer om Frisklivssentralen