1000 TAKK!

Denne uka er det det 1000 dager siden vi ble en ny kommune! 1000 TAKK til ansatte, politikere, lag og foreninger, bedrifter og innbyggere! Dere bidrar hver eneste dag til et trivelig og trygt lokalsamfunn. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid for å skape en enda bedre kommune.
Les mer og se bilder

26.09.2022 23.44

Ledig lokale til leie for frisør og fotpleier på Kjærsenteret

Bilde av inngangsdøren - Klikk for stort bildeInngang frisør Holmestrand kommune Beboere og besøkende til Kjærsenteret ønsker seg en ny frisør og fotpleier inn i de ledige lokalene ved Kjærsenteret aktivitetssenter.

Det er ledige lokaler til leie i nær tilknytning til Kjærsenteret aktivitetssenter, for frisør, eventuelt kombinert med fotpleier/akupunktør/neglsalong. Det vil i så fall være felles inngang, venterom, wc og minikjøkken.

bilde av rommet med stoler og vask - Klikk for stort bildeLokalene til frisøren Holmestrand kommune Lokalene er samlet sett ca. 50 kvadratmeter, sentralt beliggende og på bakkeplan.

Månedsleie kr. 8 500,- + strøm.

Kontaktperson for spørsmål eller ønske om å avtale en visning:
Unn Dinga, 476 42 789

Hvor er lokalet: